The Audacious Beard – Shampoo Bar

THE AUDACIOUS BEARD
 SHAMPOO BAR

 

Onderhoud is alles

Heeft u een baard waar u maar last van blijft houden? Is uw huid geïrriteerd onder de baard, of heeft u last van een droge schilferende huid? Lijken de klachten erger te worden naarmate uw baard groeit?

Het goed reinigen van de baard en de huid eronder is erg belangrijk, maar daarbij is het wel van belang dat u een geschikt product gebruikt.

Vele gewone zepen en shampoo’s zijn niet geschikt voor de baard. Een goede baardshampooo is dus van groot belang. Een zeer geschikt product is de Shampoo Bar van Audacious Beard. 

Bij The Audacious Beard Co wordt nog op de authentieke manier geproduceerd; alles wordt met de hand gemengd en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. En dat merk je!

 

Wat kan je verwachten

The Audious Beard omschrijft het product als:

De Audacious Beard Shampoo Bar is speciaal gemaakt voor je baarden en snorren en gebruikt alleen de beste ingrediënten zoals Sheaboter, Avocado, Olijf en actieve kool, vermengd met melanges van etherische oliën, specifiek om die fantastische snorharen schoon en verfrissend te houden zacht en ruig Audacious. Het laat de huid ongelooflijk fris, gehydrateerd aanvoelen en is geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Ingredienten

Natriumolivaat

Aqua,

Natriumavocadaat,

Natriumshea Butteraat,

Natriumsojaataat,

Natriumcarbonaat,

Citrus Tangerina (Mandarijn) olie,

Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolie,

Canaga Odorata (Ylang Ylang) Bloemolie,

Actieve kool

 

Hoe te gebruiken

De Shampoo Bar van Audacious Beard kunt u gebruiken zoals u ook bij een normale zeep zou doen. Lekker inzepen, inmasseren en vervolgens goed uitspoelen. De Shampoo Bar kan gebruikt worden voor de baard, het haar en zelfs voor uw lichaam. Om de verzorging helemaal compleet te maken, raad The Audacious Beard aan een van hun baardoliën  te gebruiken. Wij hebben de Wood Chopper olie mogen testen, lees dit review hier.

 

Mijn ervaringen

De Shampoo Bar is een handig te gebruiken product. Het uiterlijk doet vermoeden dat het een zeepachtige formule heeft, maar zodra je hem nat maakt merk je snel dat dit niet het geval. Zodra er vocht bij komt wordt het een makkelijk te verdelen gelei-achtige schampoo.

Je kan je baard bevochten en daar de bar over de baard bewegen, maar mijn voorkeur heeft het om de bar in de hand te laten opschuimen en het vervolgens in de baard te verdelen.  Na het uitspoelen voelt je huid en baard schoon en zacht aan. De geur mild en verfrissend en het best te omschrijven als de geur van barbershops. Mannelijk, natuurlijk, maar niet overheersend!

De Shampoo Bar van The Audacious Beard zorgt voor een grondige, maar zachte reiniging voor de baard en onderliggende huid. Prima alleen te gebruiken, maar voor een ultieme verzorging van uw baard raard ik u ook aan een baardolie van The Audacious Beard te gebruiken (zoals de The Wood Chopper). U gunt uzelf ook het beste toch?

 

Verpakking en verkrijgbaarheid

Wellicht heb je het al gelezen bij de review over de Wood Chopper baardolie van The Audacious Beard Co, maar als je een bestelling plaatst bij The Audacious Beard Co en je laat het het inpakken, dan krijg je ook echt wel een cadeautje thuis! Je ziet echt dat er tijd en aandacht besteed wordt aan je producten. Je

Hiernaasteen foto van hoe ik mijn producten thuis kreeg. In dit pakketje zat naast de Shampoo Bar ook een Baard Olie.

De shampoo bar wordt verpakt in kraftpapier, waar het logo op gestempeld is. Het geheel wordt opgebonden met een touwtje. De verpakking past perfect bij het handgemaakte, natuurlijke product.

Bij het product wordt een kaartje geleverd met een foto van het product, een omschrijving en de gebruiksaanwijzing van het product.

De shampoo bar heeft een afmeting van ongeveer 75mm x 50mm x 25mm en weegt 90 gram. De prijs van de bar was tijdens het schrijven van dit review €8,50.

De producten van Audacious beard zijn verkrijgbaar bij verschillende nationale en internationale websites en via de webshop van Audacious Beard.

MensScene heeft ook een review geschreven over de Wood Chopper Baardolie van The Audacious Beard, klik hier om deze te lezen.

MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf.
De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close