Samenwerken

.
.Sponsering
MensScene bestaat sinds november 2017 en is een veelzijdig ‘beauty’ platform voor mannen. Onderwerpen als gezichts- en lichaamsverzorging, haar-verzorging en styling en al de andere verzorgingsproducten zullen afwisselend besproken worden. In de toekomst zal er ook ruimte zijn voor mode en gadgets, alles blijvend gericht op de man tussen de 18 en 65 (of een ieder die zich op een zelfde niveau begeeft).   Naast deze pagina zijn er ook een Facebook en Instagram account met een vergelijkbare inhoud om zo het bereik te vergroten.

We proberen producten/diensten op een mooie manier weer te geven met foto’s, omschrijvingen en reviews. Wij zullen geen uitspraken doen over de prijs ten opzichte van de werking (tenzij de prijs verrassend laag is) en we bespreken alleen de werkzaamheid van een product met behulp van de beloftes die de producent doet. De reviews zullen een persoonlijke beoordeling bevatten van onze ervaring met het product (hierbij wordt ook gedacht aan de wensen van andere gebruikers met mogelijk een ander gebruiksdoel) deze kunnen op uw verzoek eerst ter beoordeling toegezonden worden. Wijzigen is alleen mogelijk betreft de inhoud van de door de fabrikant opgegeven gegevens (werking, gebruik, ingrediënten, etc). Indien het product gesponsord word, dan zal dit altijd duidelijk in de review vermeld worden.

Bent u ondernemer en heeft u een product, welke past binnen de doelgroep,  welke u graag zou laten reviewen door MensScene , neem dan contact met ons op via info@mensscene.com of  middels het contactformulier. Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn om uw verzoek uit te voeren.

 

Adverteren

Mensscene biedt ook ruimte voor het plaatsen van advertenties. Dit kan een advertentie zijn voor een specifief product, maar ook een merk of webshop. Voorwaarde is hier ook dat het onderwerp past binnen het doel en de doelgroep van de website. Mocht u interesse  hebben dan kunt u u wensen mailen naar info@mensscene.com. We laten dan zo spoedig mogelijk weten hoe we u wensen kunnen realiseren.

 

Close