PediFris – poeder tegen zweetvoeten

PEDIFRIS

POEDER TEGEN ZWEETVOETEN

Voeten, soms alles behalve fris

Wist u dat naar verwachting meer dan 60% van de Nederlanders last heeft van zweetvoeten?  Ruim 62 procent van de vrouwen geeft zelfs aan dat hun partner een onaangename voetengeur heeft. Een enorm aantal mensen dus, reden genoeg dat wij hier eens aandacht aan besteden.
 
Het zweetvoeten-probleem speelt vaak het hele jaar, maar het warme lente- en zomerweer zorgt veelal voor verergering van de klachten. Zeker als je voeten niet kunnen genieten van wat extra zuurstof zoals in een slipper of sandaal, maar ze opgesloten zitten in niet ventilerende schoenen.
 
Op de voeten komen ruim 250.000 zweetkliertjes voor, welke samen wel een halve liter zweet per dag kunnen produceren! Het vocht zorgt er voor dat de voeten zacht en soepel blijven, maar vormt ook een ideale voedingsbodem voor bacteriën. Deze bacteriën vermenigvuldigen razendsnel in warme en vochtige omgevingen, zoals in uw sokken en schoenen. De nare geur ontstaat als de bacteriën zich met de geurstoffen uit het voetzweet verbinden, dit veroorzaakt de welbekende penetrante geur van zweetvoeten.
 
We weten dat het een (groot) probleem is voor veel mensen, we weten hoe het ontstaat, maar wat kunnen we er tegen doen? Wij van MensScene hebben PediFris gestest en vertellen u graag hoe dit product zweetvoeten tegen gaat en wat wij van de werking vonden.

Productomschrijving

PediFris omschrijft het product als:


'PediFris is dé oplossing bij zweetvoeten.

De unieke formule bestrijdt op een snelle manier zweetvoeten en stinkschoenen.

Eenvoudig en effectief!'

Perfet buddies

gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing vermeldt:

'Strooi een theelepeltje PediFris voor het dragen in elke schoen.

Schoenen even licht schudden zodat het poeder goed verdeeld wordt over de binnenste schoenzool en trek de schoen aan.

Herhaal dit enkele dagen en je zult merken dat je zweetvoeten als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Het poeder lost tijdens tijdens het dragen van de schoen op, dus geen geknoei en geklieder met zalf!'

Werking Pedifris

Overige tips tegen zweetvoeten

PediFris heeft een desinfecterende werking, hierdoor zorgt het ervoor dat de bacteriën in uw schoenen en voeten bestreden worden en zo dus geen kans meer hebben om uw voeten een vieze geur te geven.

Het is dan ook van belang dat u ál uw schoeisel met PediFris behandeld. Indien u bijvoorbeeld alleen uw werkschoenen behandelt dan kunnen deze weer besmet raken door kruisbesmetting na het dragen van onbehandelde schoenen. D.w.z. u gaat met schone voeten in besmet schoeisel, hierdoor zullen uw schone voeten weer besmet raken door het besmette schoeisel . Als u dan weer met een besmette voet in schoon schoeisel stapt zal dit ook weer besmet raken. Vandaar dat al uw schoeisel moet worden ontsmet/gedesinfecteerd met dit middel tegen zweetvoeten. 

PediFris garandeert u bij juist gebruik; nooit meer last van zwetende voeten, nooit meer last van stank en een sterk verminderde kans op een kalknagel of voetschimmel.

 • Was je voeten regelmatig met lauw-warm water
  En spoel ze af met koud water.
 • Droog na het wassen je voeten zorgvuldig.
  Vergeet hierbij niet om dit goed tussen de tenen te doen.
 • Draag sokken van katoen, wol of bamboevezels en verschoon deze elke dag
 • Draag ademende schoenen, liefst van natuurlijke materialen.
 • Draag niet elke dag dezelfde schoenen
 • Gebruik een anti-bacterieel middelzoals PediFris
 • Verwijder eelt

PediFris, zó kom je van zweetvoeten af!

Onze ervaring

Ik denk dat veel lezers met zweetvoeten al meerdere producten gebruikt hebben tegen dit probleem. De producten beloven veel, maar in de praktijk valt het resultaat vaak tegen. Vaak geven ze wel een kortdurende verfrissing, maar aan het eind van de dag zit je toch weer met ruikende voeten. Toen ik de site van PediFris las kreeg ik het idee dat dit de oplossing wel eens zou kunnen zijn. Geen parfum wat je voeten parfumeert of talk dat het zweet tijdelijk absorbeert, maar het aanpakken van het echte probleem; de bacteriën!

Nadat ik het product ontving ben ik diezelfde avond begonnen met het behandelen van de schoenen die ik de volgende dag ging dragen. Deze schoenen roken al niet erg fris, dus ik was erg benieuwd wat het zou doen. Één theelepel van het op suiker lijkende poeder deed ik in elke schoen. Even schudden zodat het gelijkmatig verdeelde over de zool en dat was het.

De volgende ochtend gewoon de schoenen aangetrokken. De eerste minuten had ik het gevoel alsof er wat zand in mijn schoenen zat, maar dat verdween snel. Ik heb die dag mijn schoenen de hele dag aangehad en was dan ook erg benieuwd hoe mijn voeten zouden ruiken als ik mijn schoenen zou uittrekken. Het resultaat was de eerste dag al geweldig. Droge sokken en mijn voeten roken vrijwel niet, zelfs mijn schoenen roken best fris!

De vier dagen erop heb ik het gebruik herhaald in die schoenen. Het positieve resultaat bleef en ik was benieuwd wat er zou gebeuren als ik een dag geen poeder zou gebruiken. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat mijn voeten gelijk weer zouden gaan zweten en ruiken, maar het tegendeel was waar!

Inmiddels heb ik bijna al mijn schoenen behandeld en ben dus ook niet bang deze uit te trekken in bijzijn van anderen. Het product werkt echt! En dat zonder er dagelijks er iets voor te hoeven doen; als je schoenen eenmaal goed behandeld zijn dan kan je ze gewoon aantrekken. Merk je dat het resultaat afneemt dan gewoon weer even een dag het poeder gebruiken en het is weer opgelost. Let er wel op dat je al je schoenen behandeld! Denk hierbij ook aan de schoenen die je minder vaak draagt, zoals wellicht je zomerschoenen, sandalen en zelfs pantoffels! Dit alles om kruisbesmetting te voorkomen.

Ik ben echt heel enthousiast over PediFris en kan dan ook eigenlijk niet echt een negatief punt noemen.  Wellicht dat ik het zanderige gevoel even iets minder vindt, maar goed dit is alleen bij de behandelperiode en het houd maar even aan. De prijs is wellicht voor sommigen ook wat hoog, maar als u gebruik maakt van de drie halen, twee betalen actie dan heeft u genoeg voor een lange periode voor meerdere paren schoenen.  En nu tijdelijk kunt u genieten van 10% extra korting als lezer van MensScene!

verpakking en verkijgbaarheid

PediFris zit verpakt in een transparant plastic potje met wit schroefdeksel. Op het deksel zit een etiket met daarop het bedrijfslogo, PediFris.nl en de tekst: 'Zó kom je van zweetvoeten af'. Op de onderzijde van het potje staan de gebruiksaanwijzing en de inhoud in milliliters vermeld.

PediFris is alleen verkrijgbaar via de webshop van PediFris, www.PediFris.nl.

Een potje van 30 gram te koop is voor €12,95.
Daarnaast bieden ze 3 potjes aan voor de prijs van 2, u betaald dus dan voor 3 potjes slechts €25,90.
Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten!

LEZERSVOORDEEL
MensScene mag zijn lezers 10% korting aanbieden op een aankoop bij www.PediFris.nl
Gebruik hiervoor kortingscode: mensscene-hotsummer-2018

De kortingscode is maximaal 1x te gebruiken per klant en geldig tot 31-08-2018.

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf.
De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close