Over ons


..
WAT IS MENSSCENE

MensScene is een beauty blog voor mannen, alle onderwerpen op dit gebied kunnen de revue passeren. We bespreken en reviewen producten op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging, haarverzorging- en styling, scheren, baard en snor, herengeuren en soortgelijke producten. Producten uit het dure maar ook het betaalbare segment, bekende en onbekende merken. We proberen een zo breed mogelijk spectrum producten te behandelen.

 

WAAROM IS MENSSCENE GESTART

Wij hebben altijd een grote interesse gehad in verzorgingsproducten en het internet. We ontdekten al snel dat er maar weinig blogs zijn die zich volledig richten op beauty producten voor mannen. De blogs/sites die er zijn hebben vaak een commerciële doelstelling. Het zijn veelal sites van fabrikanten of webwinkels, waardoor deze niet onpartijdig zijn in hun beoordeling. Onze interesse en het geringe aanbod sites hebben ons aangezet tot het starten van MensScene.

 

WORDT MENSSCENE BETAALD VOOR DE REVIEWS*

MensScene krijgt niet betaald voor het reviewen van producten. Wel worden de producten vaak kosteloos toegezonden om te reviewen. Aangezien we niet betaald krijgen en de fabrikant geen inspraak heeft over de inhoud van de review, kunnen we een eerlijk oordeel geven. In ons oordeel proberen we rekening te houden met de verschillende voorkeuren van de lezer, niet iedereen heeft dezelfde wensen en voorkeuren.

 

UW PRODUCT OP MENSSCENE

Heeft u een product dat u graag zou laten reviewen op MensScene dan is dat mogelijk, wel moet u product passen binnen de doelstelling van de site. Tevens dient u accoord te gaan met enkele voorwaarden die we graag met u  bespreken. Heeft u interesse of vragen, lees de pagina over samenwerken en leg u verzoek voor via het contactformulier of via info@mensscene.com

*  ALS MENSSCENE EEN PRODUCTREVIEW DOET VOOR EEN PRODUCT DAT GRATIS IS VERSTREKT, OF OP WELKE MANIER OOK GESPONSORD IS DAN ZAL DIT IN DE BLOG VERMELD WORDEN

 


 


Close