MMUK MAN – Manscara

MMUK MAN

MANSCARA

MASCARA + MAN = MANSCARA

 

Make-up is allang niet meer alleen voor vrouwen, steeds meer mannen wagen zich aan een camouflagestift of foundation om oneffenheden op hun gezicht te camoufleren.

Sinds 2014 kwam de guyliner op de markt, de eyeliner voor de man. Hier bleef het niet bij, want daarna volgde al snel de mascara voor de man; de manscara.

In deze post besteden we aandacht aan de MMUK MAN manscara in de kleur, of juist geen kleur ‘Clear’. Naast deze versie is het ook nog verkrijgbaar in de kleur bruin en zwart.

Zoals u begrijpt zullen de bruine en zwarte variant een meer ‘dramatische’ en opvallender effect hebben, maar ook de transparante variant zorgt voor een mooi resultaat.

Wat kan je verwachten

De MMUK manscara in de ‘Clear’ uitvoering zorgt op een subtiele manier voor een optische verlening en verdikking van de wimpers, daarnaast brengt het de wimpers ook mooi en langdurig in model.

De manscara van MMUK is waterbestendig, veegbestendig en bevat geen vezels, waardoor je lang kan genieten van mooie volle gestylde wimpers.De substantie is vrij van vezels waardoor klontjes tot een minimum beperkt worden. 

Hoe te gebruiken

Zeker in het begin is het verstandig de Manscara aan te brengen voor de spiegel, zo zie je net iets beter wat je doet en wat het resultaat is.

Het aanbrengen gaat als volgt; verwijder eerst de applicatieborstel uit de behuizing en zorg ervoor dat het overtollige product aan de binnenkant van de behuizing wordt afgeveegd. Vervolgens plaats je de borstel aan de basis van je onderste wimpers en breng je het aan met een soepele veegbeweging van je gezicht af. Herhaal dit 2-6 keer, afhankelijk van het uiterlijk en de subtiliteit die u probeert te bereiken. Als laatste tilt u uw hoofd naar voren en plaatst u de borstel opnieuw aan de basis van uw wimpers, behalve deze keer gericht op het bovenoppervlak van uw wimpers. Aanbrengen in exact dezelfde beweging als voorheen, weg van het gezicht.

In het begin zal het even wennen zijn, maar na enkele keren ben je in een paar minuutjes klaar! 

 

Producten van MMUK

 

Over de ingredienten

MMUK MAN gebruikt alleen de meest professionele en luxueuze ingredienten. In tegenstelling tot andere mascara’s van lagere kwaliteit, bevat Manscara van MMUK MAN geen kunststoffen, sealers en vezels. Het is hierdoor veilig te dragen zonder de wimpers te beschadigen.

MMUK MAN garandeert deze mascara ook gebruikt kan worden door mannen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Hierdoor is het vrijwel voor iedereen te gebruiken!

Deze hoge kwaliteit ingredienten hebben gezorgd voor een award winning product!

Mijn ervaring

De manscara is makkelijk en zuinig in gebruik. Je hebt maar een klein beetje nodig per ook om een mooi natuurlijk effect te verkrijgen. De applicatieborstel zorgt ervoor dat het product makkelijk aan te brengen is op de wimpers. Na een paar keer ‘borstelen’  zit het product egaal verspreid over de wimpers , waarbij de winpers mooie van elkaar gescheiden zijn. Het resultaat is mooi en subtiel, de wimpers lijken voller en wat donkerder. Het verlengende effect is minimaal, wel lijken de wimpers wat omhoog te gaan staan, wat een mooie open oogopslag geeft.

De manscara is waterproof, maar met een normale facewash wel makkelijk af te halen, een (oog)make-upreiniger is dus niet noodzakelijk.

Mijn oordeel: door het subtiele resultaat het ideale product voor de man die niet 100% tevreden is over zijn wimpers, maar een mascara een stap te ver vindt.

 

Verpakking en verkrijgbaarheid

De manscara zit in een gebruikelijke verpakking, zoals vrijwel alle mascara’s die op de markt zijn. De verpakking is glanzend zwart met de witte opdruk MMUK MAN. Op de onderzijde van de manscara zit een sticker die de kleur van het product aangeeft.
De brostelapplicator heeft een conische vorm en is voorzien van fijne haren.
De mascara wordt verpakt in een zwart doosje met met een venster waardoor het merkje, op de manscare zelf, zichtbaar is.

De producten van MMUK MAN zijn in Nederland niet in reguliere winkels verkrijgbaar. Via internet zijn de producten verkrijgbaar bij verschillende internationale webshops, waaronder de webshop van MMUK MAN

Ten tijde van het schrijven van dit artikel kost het product omgerekend ongeveer €16,00.

VOOR MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf.
De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close