Medik8 – Hydr8 B5

MEDIK8

HYDR8 B5 SERUM

 

AWARD WINNING

 


Soms kan de huid meer nodig hebben dan uw gebruikelijke dag- en nachtcrème kunnen bieden. Blijft uw huid, ondanks de nodige verzorging droog aanvoelen, dan kan een vochtinbrengend serum voor u de oplossing zijn!

Een serum bestaat uit kleinere moleculen dan andere verzorgingsproducten, waardoor het dieper in de huid kan doordringen en zo ook de diepere huidlagen kan verzorgen.

In dit bericht bekijken we het vochtinbrengend serum van Medik8; Hydr8 B5.

Hydr8 B5 heeft net als alle andere  producten van Medik8 een zeer hoge kwaliteit doordat ze alleen de beste ingrediënten gebruikt voor hun producten.

'Onderzocht door biochemici, geformuleerd door farmacologen en ontwikkeld door huidverzorgingsexperts', dat is de filosofie waarmee het bedrijf vele prijzen heeft behaald!

WAT KAN JE VERWACHTEN

Medik8 beschrijft het product als:

'Een lichtgewicht en niet vette gel. Het herstelt de vochthuishouding bij zowel droge als vette huidtypes. Dit product bevat Pantotheenzuur, ook bekend als vitamine B5, die daadwerkelijk de huid verbetert en vocht vasthoudt, alsmede huidverjonging en wondgenezing bevordert. Hydr8 B5 maakt ook gebruik van de kracht van hyaluronzuur, die in staat is tot 1000 maal haar eigen gewicht in water vast te houden en dus ondersteunt bij het herstel van de vochtarme huid. Deze heldere, olievrije gel transformeert uw huid tot een optimaal vochtniveau en onderhoudt de hydratatie tot 24 uur. Hydr8 B5 absorbeert onmiddellijk, waardoor de huid soepel en zijdeachtig aanvoelt'.

 

 

INGREDIENTEN EN ACTIEVE BESTANDSDELEN

Ingredienten:

Aqua (Water), Pantothenol, Sodium Hyaluronate, Calcium Pantothenate Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Actieve bestandsdelen:

Vitamine B5 – bevordert de aanmaak van collageen, verbetert de huidstructuur en verhoogt de hydratatie van de huid

Hyaluronzuur – hydraterend actief ingrediënt dat 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthoudt

 

 

MEDIK8 ASSORTIMENT

GEBRUIKSAANWIJZING

Breng in de ochtend en avond na het reinigen van het gezicht vijf tot zes druppels Hydr8 B5 direct aan op de huid

Verdeel dit vervolgens gelijkmatig over het hele gebied van gezicht en hals

Als alternatief; breng een druppel op je vinger aan en masseer het in op de huid en herhaal het totdat het hele huidgebied is behandeld

Breng vervolgens uw dag- of nachtcreme aan

MIJN ERVARINGEN

Het Medik8 Hydr8 is door het pipetje makkelijk te doseren. Slechts vijf druppels zijn voldoende om mijn gezicht en hals egaal te behandelen. Doordat het product vrijwel waterdun is het goed uit te smeren en erg zuinig in gebruik.

Zodra het serum gaat in te trekken begint het wat plakkerig aan te voelen. Tijdens het eerste gebruik was ik bang dat dit plakkerige gevoel zou aanblijven, maar gelukkig verdwijnt dit zodra het volledig ingetrokken is.  En wanneer je er je dag- of nachtcrème over is aanbrengt is het serum onzichtbaar geworden en is dus ook de glans verdwenen.

Mocht u na het aanbrengen van de dag- of nachtcrème alsnog een ongewenste glans of plakkerig gevoel overhouden, dan is er zeer waarschijnlijk teveel serum aangebracht. Goed doseren is echt van belang.

Het serum is niet geparfumeerd en vrijwel geurloos, waardoor je er zonder problemen een geparfumeerde crème kunt over aanbrengen. 

Het resultaat werd na twee dagen gebruik al voelbaar; mijn huid voelde egaler en zachter. Nu ik het twee weken gebruik is er ook zichtbaar resultaat; de droogtelijntjes op mijn slapen beginnen te verdwijnen! Dit zijn hele hardnekkige lijntjes, waar maar weinig producten raad mee weten. Ik ben dus erg enthousiast!

VERPAKKING EN VERKRIJGBAARHEID

Het serum zit in een glazen flesje met zwarte pipetdop. Het etiket op het flesje toont de merk- en productnaam en de inhoud in ml (30ml). Door het pipetflesje en het 'simpele' etiket heeft het product een professionele farmaceutische look. Op het etiket staat tevens een fris groene streep (kenmerkend voor Medik8), dit maakt het uiterlijk wat speelser zonder afbreuk te doen aan het professionele uiterlijk.

De groene kleur komt tevens terug in het doosje waarin het flesje verpakt is. Het doosje vermeldt dezelfde informatie als het etiket op het flesje, maar daarnaast ook de gebruiksaanwijzing en een overzicht van de ingrediënten.

De producten van Medik8 zijn verkrijgbaar bij geselecteerde cosmetisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsklinieken. Daarnaast is het ook verkrijgbaar via enkele gespecialiseerde webshops en de webshop van Medik8

Het Hydr8 B5 serum, met een inhoud van 30ml, heeft een prijs van €48,95 op het moment van publiceren.

medik8 hydr8 b5

MensScene heeft ook een review geschreven over de Gentlecleanse gezichtsreiniger van Medik8, klik hier om deze te lezen.

VOOR MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf.
De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close