Lups Cosmetics – Concealer

LUPS COSMETICS

CONCEALER

ONLY FOR MEN

Mannen besteden de laatste jaren steeds meer aandacht aan hun uiterlijk en de dagelijkse verzorging. Dit heeft er zelfs voor gezorgd dat ook de vraag naar cosmetica voor mannen toeneemt. Lups Cosmetics, een Nederlandse onderneming, heeft hier slim op in gespeeld door te komen met een ruim assortiment cosmetica producten speciaal voor de man. Lups Cosmetics zorgt  ervoor dat mannen, met behulp van de Lups producten, imperfecties zoals wallen, puistjes en rode vlekjes kunnen camoufleren. Voor een speciale gelegenheid, avondje uit, of gewoon om jezelf mooier te laten voelen. De producten van Lups zijn gemaakt om een natuurlijk en onopvallend resultaat te geven speciaal afgestemd op de wensen van de man. Lijkt jou dit wat, maar heb je geen idee wat je nodig hebt, of hoe je het zou moeten aanbrengen, ook daar helpt Lups je bij. Door middel van proefpakketten kun je kijken welke kleur het beste aansluit bij je wensen en huid. Daarnaast helpen ze je met behulp van instructievideo's, de producten op de juiste manier te gebruiken. We gaan komende tijd aandacht besteden aan een groot deel van het Lups assortiment, maar we beginnen nu met de Concealer.

WAT KAN JE VERWACHTEN

LIGHT EN MEDIUM

Deze concealer van Lups Cosmetics  is een huidkleurige crème die  je gebruikt om plekjes, oneffenheden of vlekjes op het gezicht te bedekken ofwel te camoufleren.  

Deze concealer is in deze 7 kleuren verkrijgbaar:

gebruiksaanwijzing

Markeer de kritieke punten in je gezicht met de applicator van de concealer: onder de ogen, rond de neus of rode plekken in het gezicht. Vervolgens zachtjes “inkloppen”  met je vingertoppen totdat de crème is opgenomen in de huid.

Vanwege de volledige dekking is het aan te raden om deze concealer voor mannen enkel te gebruiken voor kritieke punten, om zo een natuurlijk resultaat te behouden.

Indien je meer dan alleen wat vlekjes wilt camoufleren, dan is het aan te raden naast de concealer ook een foundation te gebruiken. Dit heeft een minder dekkend resultaat, waardoor het er natuurlijk uit blijft zien. De foundation van Lups bespreken we in een ander bericht.

Eigenschappen

  • Volledige dekking de gehele dag
  • Water bestendig
  • Niet overdraagbaar – geeft niet af op kleding
  • Anti-veroudering formule met collageen
  • Zeer geschikt voor camera/televisie werk
  • Dierproefvrij
  • Hypoallergeen
  • Vrij van Parabenen
  • Getest op allergieën
  • Geur-vrij

Mijn ervaring

Ik moet bekennen dat ik niet echt heel ervaren ben in het gebruik van een concealer, want na een paar teleurstellende ervaringen was ik er wel klaar mee. Maar aangezien cosmetica voor mannen nog steeds een groeiende markt is kunnen wij niet achter blijven. Ik was erg benieuwd hoe de concealer van Lups Cosmetics zou blenden, en vooral hoe deze zich gedurende de dag zou houden. Niets is erger dan een concealer die je duidelijk ziet zitten, of die gedurende de dag indroogt en barstjes gaat vertonen. Ik gebruik het onder mijn ogen op de wallen en naast mijn neusvleugels waar mijn huid wat roder is. De concealer is makkelijk aan aan te brengen door de applicator met aan het uiteinde een zacht sponsje. De vloeistof is makkelijk met een vingertop verder te verdelen en in te kloppen. Het valt me op dat de vloeistof vrij dun is, maar toch een goed dekkend resultaat geeft! Aangezien ik geen foundation ga gebruiken, klop ik iets langer door waardoor het heel natuurlijker oogt. Na een paar uur kijk ik in de spiegel en zie ik dat de concealer nog prima op zijn plek zit, het ziet er nog hetzelfde uit als toen ik het product net had aangebracht. Aan het eind van de avond zie ik dat het heel iets 'droger' lijkt, maar dit is echt minimaal... Ik denk dat het een ander niet zou opvallen, maar als ik echt mijn best doe zie ik wat kleine 'barstjes'. Ik kan niet anders zeggen dat ik blij verrast bent. De concealer is makkelijk in gebruik, geschikt voor een volledige dekking of meer natuurlijk effect. Daarbij blijft hij goed op zijn plaats en is het resultaat aan het eind van de dag nog vrijwel gelijk als direct na het aanbrengen.  Heb je imperfecties die zou willen vervagen of willen verbergen, dan is deze concealer van Lups Cosmetics zeker een goede optie!
 

Verpakking en verkrijgbaarheid

De  concealer van Lups Cosmetics zit in een helder glazen verpakking. Het glazen flesje wordt afgesloten met een zwarte glanzende dop, wat tevens het handvat van de applicator is. Aan het eind van de applicator zit een klein sponsje waarmee je het product op de huid aanbrengt. Op het glazen flesje is het bedrijfslogo (en de bedrijfsnaam) afgebeeld en op de onderzijde zit een sticker waarop de kleurcode vermeld. Bij aankoop zit de concealer in een zwart doosje met vrijwel geen opdruk, hierdoor oogt het vrij simpel, maar daardoor ziet het er wel strak uit. In de onderzijde van het doosje zit een opening, zodat de sticker met de kleurcode goed te zien is zonder hem uit de verpakking te halen. De concealer, met een inhoud van 6 milliliter, is verkrijgbaar via de webshop van Lups Cosmetics voor €21,50.
 
VOOR MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf. De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close