Hannah – Asolution Serum

HANNAH

ASOLUTION SERUM

  

Vitamine A, Retinol, Granactive Retinoid, wat?

Het is al jaren bekend dat vitamine A enorm belangrijk is voor een gezonde huid. We krijgen vitamine A binnen via onze voeding; vlees, vis, eieren, bepaalde groeten en zuivel. Verder kan het lichaam ook zelf vitamine aanmaken met behulp van betacaroteen uit onze voeding.

Ook uitwendig zou vitamine A een positief effect op de huid hebben. Het eerste toegepaste middel op dit gebied in cosmetica was vitamina A-zuur. Vitamine A-zuur (tretinoïne) is een stof die diep in de huid binnendringt en de huidstructuur kan wijzigen. Crèmes met vitamine-A zuur zijn alleen verkrijgbaar op doktersrecept.

Om meer mensen te laten profiteren van de positieve effecten van vitamine A werd retinol toegepast in cosmetica. Retinol is een mildere versie vitamine- A zuur en zorgt minder snel voor irritatie. In de huid wordt retinol getransformeerd tot retinoïnezuur, dat zich kan binden aan nieuwe huidcellen, waardoor ze worden gestimuleerd om zich sneller vernieuwen dit zorgt voor huidverbetering. Diverse wetenschappelijke klinische onderzoeken hebben uitgewezen dat retinol één van de weinige ingrediënten in huidverzorgingsproducten is, dat daadwerkelijk effect heeft.

Dit alles klinkt mooi, maar alsnog is voor veel mensen Retinol te heftig. Zelfs na een lange opbouwperiode kan het bijwerkingen geven als roodheid en een branderig gevoel.  Ook hiervoor is een oplossing gevonden, in de vorm van Granactive Retinoid. Dit is een werkstof dat in combinatie met de juiste actieve bestanddelen net zo effectief werkt als vitamine A-zuur crème, echter is de kans op huidirritaties vele malen minder. Hannah gebruikte dit voor hun Asolution Serum, dat wij voor u getest hebben!

Productomschrijving

Hannah Omschrijft het product als;

'Asolution Serum is een geavanceerd, mild en effectief alternatief voor Retinol dat de huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert. Dit innovatieve serum is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren én de stevigheid daadwerkelijk te verbeteren. Bij huidveroudering zorgt dit serum voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie. Ook de onzuivere huid heeft veel baat bij dit product. Grove poriën en acne worden doeltreffend aangepakt en dat zorgt voor een gave, frisse en zuivere huid.'

Actieve bestanddelen

Ingrediënten

Granactive Retinoid / Hydroxypinacolone Retinoate
Dit is een werkstof dat in combinatie met de juiste actives net zo effectief werkt als vitamine A-zuur crème (dat gewoonlijk alleen op recept verkrijgbaar is), echter is de kans op huidirritaties vele malen minder. Granactive Retinoid bestrijdt fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stevige huid met een zacht aanvoelende en verfijnde textuur. Pigmentaties en huidverkleuringen verminderen en de helderheid van de huid wordt verbeterd, voor een opvallend gezonde en egalere huid.

Ronacare AP
Een krachtige antioxidant zorgt voor een langdurige bescherming van de huid tegen onder andere UV-straling. De weerstand van de huid wordt hierdoor verbeterd en de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt.

Ronacare Serene Shield
Een internationaal award winnend ingrediënt onder andere ontstekingsreacties in de huid vermindert. Een zeer belangrijke eigenschap is het opnieuw in balans brengen van een natuurlijke, gezonde huidflora door niet alleen het overtollig talg te reguleren, maar ook de productie van talg te verminderen. Ronacare Serene Shield pakt onzuiverheden en acne direct en effectief bij de basis aan. Hierdoor wordt de huid egaler, grove poriën verminderen en de huid wordt frisser.

c12-15 Alkyl Benzoate

Dicraprylyl Ether

Octyldodecanol

Squalane

Ethylcellulose

Dimethyl Isosorbide

Bis-Ethylhexyl Hydroxidimethoxy Benzylmalonate

Butyl Hydroxycyclorhexane Carboxylate

Hydroxypinacolone Retinoate

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing luidt;

Attentie: Dit is een therapeutisch product, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is.

'Na het zorgvuldig reinigen van de huid, een paar druppels serum ’s morgens en ’s avonds voor de herstellende crème aanbrengen op het gelaat en hals voor een huidverbeterende toevoeging op het hannah systeem. Het Asolution Serum vormt de ultieme synergetische aanvulling op de Brilliant Touch. Beide producten zorgen voor een heldere teint en een mooie egale uitstraling. Let op, dit serum is niet geschikt voor gebruik rondom de ogen.'

onze ervaringen

Ik heb eerder producten met Retinol gebruikt en ik weet dat mijn huid hier normaal gesproken erg aan moet wennen.  Als ik te enthousiast begin resulteert het vaak in een rode, gevoelige en soms zelfs pijnlijke huid. Dat het Asolution Serum van Hannah anders is merkte ik direct; ondanks dat ik al een tijdje geen producten met retinol had gebruikt reageerde mijn huid alleen maar positief op ditt serum, zonder enige vorm van irritatie!

Het serum, een gele olieachtige substantie zonder toegevoegde geur, dient na het reinigen van het gezicht en hals te worden aangebracht. Slechts enkele druppels zijn voldoende om mijn gezicht en hals te behandelen, teveel gebruiken geeft een ongewenste glans en plakkerig gevoel, dus dat moet je zien te voorkomen. Als je eenmaal weet hoeveel druppels je nodig hebt, is het makkelijk te doseren door het pipetje.

Als het serum is ingetrokken en onzichtbaar geworden is, dient een goede verzorgende crème aangebracht te worden. Sommige serums kunnen de huid wat afsluiten, zodat je dag- en of nachtcreme minder goed lijken in te trekken, bij het Asolution serum is dit niet het geval. Zowel mijn dag- als nachtcrème trekken in de normale tijd in en de huid voelt na het aanbrengen hetzelfde als zonder gebruik van het serum.

Mijn huid kan het tweemaal per dag aanbrengen prima aan. Het product is mild voor mijn huid, maar sterk genoeg om al na enkele weken een mooi resultaat te geven. Mijn huid oogt egaler, frisser en is bijna volledig vrij van onzuiverheden.

Ik ben weg van dit serum; door de Retioate werkt het al een krachtige vitamine A product, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen of gewenningsperiode!

Let op; mijn huid reageert erg goed op dit product, maar het is een therapeutisch product waarbij uitleg van een huidcoach noodzakelijk is!

verpakking en verkrijgbaarheid

Het Asolution Serum van Hannah zit verpakt in een mat glazen flesje met een inhoud van 30ml. Het flesje is voorzien van een pipetdop waarvan de sluiting is uitgevoerd in mat zilver en de pipet in wit.

Op de voorzijde van het flesje staan de merk- en productnaam en het wapen van Hannah. Dit alles is weergegeven in helder rood.

Bij aankoop zit het serum in een zilverkleurig doosje met daarom in het zwart dezelfde informatie als aangegeven op het flesje. De rode lijn op het doosje geeft aan dat het een product uit de Red Line is; een collectie intensief herstellende producten die zorgen voor een uitzonderlijk stevige, gave en gezonde huid.

In het doosje is een bijsluiter toegevoegd, waarin zowel alle productinformatie, de gebruiksaanwijzing als de ingrediënten vermeld staan.

Het Asolution Serum is verkrijgbaar bij de Hannah huidcoaches en in de webshop van Hannah voor €69,00.

VOOR MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf.
De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close