Glamfume – True Story Men

GLAMFUME
TRUE STORY MEN

 

Houtachtig & Aromatisch

Sommige parfums zijn wat lastiger te vinden, maar zeker de moeite van het zoeken waard! Dat geld ook voor het parfum dat we nu gaan bespreken; True Story Men van Glamfume.

Glamfume is een parfumhuis, waar moeder (Chris) en dochter (Chriss) samen unieke parfums ontwikkeld. De geuren die ze creëren symboliseren de unieke vriendschap tussen moeder en dochter, ondersteund door wederzijds respect, loyaliteit en toewijding aan de reukzin.

True Story Men vertelt een liefdesverhaal; het is opgedragen aan de man van Chris, de vader van Criss. Net als de twee vrouwen in de familie, is hij in de wereld van parfums terechtgekomen: hij draagt vaak zijn favorieten boven elkaar - en creëert zo zijn zeer persoonlijke, individuele geurcompositie. Chris en Criss bewonderen zijn combinaties en schiepen in zijn eer een geur die zo compleet is als deze melanges, echt een perfecte geur voor een man. 

Glamfume True Story Men
glamfume logo

geurbeschrijving

True Story Men is samengesteld door parfumeur Christian Plesh in samenspraak met Glamfume.

Het parfum is gebaseerd op de geurcombinaties die de man en vader van de oprichters creëerde, door meerdere parfums tegelijkertijd te gebruiken.

Het parfum start heel fris met citrusnoten van de bergamot en het zoete van de mandarijnbloesem. Deze zoete geur word na enige tijd wat afgevlakt door de opkomst van warme geuren van leer en kaneel, maar het fris zoete blijft zeker aanwezig.

Uiteindelijk  word de geur licht houtachtig met een warm zoete noot, waarbij amber en patchouli de boventoon voeren.

Als we terugkijken naar hetgeen waar de parfum op geïnspireerd is, dan is ze dat denk ik wel aardig gelukt voor zover mogelijk. De start van het parfum is erg afwijkend van de uiteindelijke geur,waardoor het twee geuren lijken. Een fris groene start eindigt in een warm kruidig houtachtige geur.

Ik kan niet anders zeggen dat het een heerlijk parfum is voor de liefhebbers van sensuele, warme hout- en leerachtige geuren.

Wij zouden de geur categoriseren als een licht kruidige houtachtige geur.

verpakking en verkrijgbaarheid

Het True Story Men parfum van Glamfume zit in een strak vormgegeven zwart glanzende fles. De dop (waaronder de verstuiver zit) is zwart en minder strak van vorm door de afgeschuinde randen. De dop zorgt ervoor dat het uiterlijk van de fles luxe uitstraalt.

Dat luxe gevoel wordt versterkt door het gebruik van de kleur zilver. Zowel het onderste deel van de dop, de verstuiver als de opdruk op de fles zijn uitgevoerd in zilver.

Op de voorzijde van de fles is de naam van het parfum weergegeven met daaronder het bedrijfslogo en de bedrijfsnaam. Op de onderzijde van de flacon zit een sticker waarop de inhoud in ml. en fl.oz. en de afkomst vermeld is. De rest van de fles is niet bedrukt.

Bij de aankoop zit de fles verpakt in een zwart doosje met dezelfde bedrukking als de voorzijde van de fles.

Van dit parfum is ook een uitvoering voor vrouwen verkrijgbaar, onder de naam True Story. Dit parfum bevat noten van mint, verschillende bloemen, en vanille. Een heerlijke geur en perfect cadeau voor de vrouw!

True Story Men & True Story van Glamefume  zijn Niche parfums, wat inhoud dat ze een exclusief karakter hebben en dus niet verkrijgbaar zijn bij de reguliere parfumeries. Wel zijn de parfums verkrijgbaar bij de exclusievere parfumhuizen en online, onder andere via de webshop van Parfumdreams.

De parfums zijn zowel in 50ml als 100ml uitvoering te koop, de prijzen hiervan zijn €79,00 en €110,00.

MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf.
De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close