Bone Crusher – Beard oil / Hair oil

BONE CRUSHER

HAIR OIL

 

Alleen niet om in te bakken

Bone Crusher is bekend geworden door hun Hair Pomade, die ze al jaren produceren met veel succes. Nu is er een product bij, de Bone Crusher Hair Oil. Dit product is zowel onder de naam Beard Oil als ook Hair Oil op de markt gebracht. Ondanks dat de naam op het etiket kan verschillen, het product is identiek. In dit bericht gebruiken we de naam 'Hair Oil'.

Naast de succesvolle Pomade wilde Bone Crusher een haarolie op de markt brengen die van dezelfde hoge kwaliteit is als de Pomade.  Veel moeite, vakmanschap en intens testen is er aan voorafgegaan, voor de Hair Oil was zoals Bone Crusher het voor ogen had. Het eindresultaat, dat in 2015 op de markt kwam, is een verfrissende traktatie voor je haar.

Haarolie wordt gebruikt om de conditie van het haar te verbeteren en het gezond en zacht te houden. Het haar en de hoofdhuid produceren van nature ook olie (sebum), maar dit is  door het gebruik van  stylingsproducten en vervuilende stoffen in de lucht vaak niet voldoende om het haar gezond te houden, waardoor het haar droog en pluizig kan worden. Een haarolie, zoals die van Bone Crusher, kan hierbij dan zeker een goede aanvulling zijn.

WAT KAN JE VERWACHTEN

Bone Crusher omschrijft de Hair Oil als:

'het is een product dat te gebruiken is als verzorgingsproduct voor je hoofdhuid en haar, maar ook als verzorgende olie voor je baard en snorharen. Het kan ook worden gebruikt als een pre-shave olie en gans finish voor je kapsel met Bone Crusher Hair Pomade.'

- 3 veganistische verzorgende oliën en vitamine E zorgen voor het beste resultaat
- Zeer economisch, je hebt slechts enkele druppels nodig voor het benodigde resultaat
- Vegan Recept
- 100% plantaardige olie
- Geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleuren etc.

Bone Crusher products beautyblog men mannen beauty blog
Bone Crusher assortiment

ingredienten

Amandelolie
Cocosolie
Olijfolie
mentol
Parfum
Tocopheryl Acetate (vitamine E)
Citral
Limonene
Citroengras kruidenolie
geraniol
linalool

 

HOE TE GEBRUIKEN

De Hair Oil van Bone Crusher is voor verschillende doeleinden te gebruiken:

Als verzorgingsproduct, voor zowel het haar, de baard en snor.
Als pre-shave oil, dus voor het aanbrengen van de scheerzeep, voor een super glad scheerresultaat.
Als glans product voor je haar, na het stylen.

Doe een paar druppels in je hand, wrijf het tussen je handen en verdeel het over je haar, baard/snor of gestylde kapsel.

Mijn ervaring

De haarolie van Bone Crusher is door het pompje makkelijk in gebruik en goed te doseren. Eén pompje is voldoende voor kort haar of een normale baard. Het is erg fijn dat deze olie zowel voor het haar als de baard te gebruiken is, dat scheelt toch weer een product in de badkamer en het houdt wat geld in je portemonnee.

Tijdens het gebruik merk je echt dat je haar de olie opneemt. Ik vind het fijn een haarolie na het wassen van het haar aan te brengen als extra verzorging. Als je 1 pompje verdeelt in handdoek-droog haar dan krijg je heerlijk zacht, niet pluizend haar met een lichte glans. Je haar ziet er super gezond uit, zonder vet te lijken. Ben je juist op zoek naar een strak wetlook kapsel, breng dan na het stylen van je haar gewoon nog een pompje aan.

Als baardproduct heb ik eigenlijk dezelfde ervaring met dit product. Mijn baardje voelt zachter en ziet er verzorgd uit. Ook de huid onder mijn baard wordt door de olie verzorgd,  jeuk en schilvering zijn volledig weg. Iets waar ik heel snel last van heb, als ik geen verzorgingsproduct voor de baard gebruik.

Ik ben echt heel tevreden met dit product! Niet alleen de werking, maar ook de prijs - kwaliteitsverhouding is super! Als ik een negatief punt moet noemen, dan kom ik na lang denken uit op mijn voorkeur voor een pipet in plaats van een pompje. Over de kwaliteit kan ik niets negatiefs zeggen.

 

Verpakking en Verkrijgbaarheid

De Hair Oil van Bone Crusher zit in een transparant PET flesje met een zwart pompje en transparante dop. Op het flesje zit een etiket, welke vrijwel geheel rondom het flesje is geplakt. Op het etiket staat de 'Bone Crusher schedel' afgebeeld, onderdeel van de huisstijl van Bone Crusher, en zijn de merk-en productnaam vermeld. Het etiket geeft de Hair Oil een 'old school', stoer en mannelijk uiterlijk, dat natuurlijk perfect past bij de doelgroep van dit product. Verder staat op het etiket de gebruiksaanwijzing en de inhoud in milliliters.

De producten van Bone Crusher zijn verkrijgbaar bij verschillende online men's grooming sites en de webshop van Bone Crusher. Het flesje met een inhoud van 125ml kost op moment van schrijven gemiddeld €16,90.

MensScene heeft ook een review geschreven over de Pomade van Bone Crusher, klik hier om deze te lezen.

VOOR MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf.
De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close