Bondi Sands – Mens Everyday Gradual Tan Foam

BONDI SANDS Everyday Men’s Gradual Tanning Foam
 

Kwaliteit voor redelijke prijs

De zomer is weer voorbij en, tenzij je nog een zonnige vakantie in de agenda hebt staan, ook de kans om nog een mooi zongebruind kleurtje te krijgen. Natuurlijk kan je gebruik maken van de zonnebank, maar niet iedereen zal deze optie aangrijpen vanwege de kans op huidschade. Een goed alternatief kan een zelfbruinend product zijn, zoals die van het Australische merk Bondi Sands. Bondi Sands is een jong, maar inmiddels toonaangevend merk, op het gebied van gezondheid en beauty. De Bondi Sands producten hebben salon waardige kwaliteit en geven een diepe kleur die lang blijft zitten. Bondi Sands ontwikkelde een product speciaal voor de man; Bondi Sands - Every day men's gradual tanning foam. Wij hebben dit product voor u onder de loep genomen en gestest! Lees snel verder om alles oer dit product te weten te komen!

Wat kan je verwachten

Bondi Sands omschrijft het product als:

'De Bondi Sands Everyday Men’s Gradual Tanning Foam is een geleidelijke zelfbruiner speciaal voor mannen. Het product is elke dag te gebruiken en heeft een frisse mannelijke geur. Daarnaast is de lichtgewicht mousse heel simpel te gebruiken en blijft de natuurlijke, zomerse kleur lang zitten.'.

 

Kenmerken

Bondi sands logo

Perfect voor beginners.

Geeft niet af.

Gebruik vaker voor een diepere kleur.

Voor lichaam en gezicht.

Kleur blijft ongeveer 5 dagen zitten.

Logo bondi sands

GEBRUIKSAANWIJZIJNG

  • Zorg ervoor dat uw huid schoon en droog is voordat u deze aanbrengt voor een gelijkmatige bruine teint zonder strepen.
  • Breng Everyday Gradual Tanning Foam gelijkmatig op de huid aan in een cirkelvormige beweging.
  • Wacht tot het oppervlak droog is voordat je het aankleedt.
  • Gebruik dagelijks om het hele jaar door een natuurlijke kleur te garanderen.
  • Was de handen na gebruik.

Ingredienten

Water (Aqua), alcohol, butaan, isobutaan, propyleenglycol, propaan, PEG-60 gehydrogeneerde castorolie, dihydroxyaceton, polysorbaat 20, ethoxydiglycol, geur (parfum), erythrulose, tocoferylacetaat, bisabolol, farnesol.

Onze ervaring

Veel mensen, waaronder ik, gebruiken geen zelfbruiners omdat ze bang zijn oranje, vlekkerig of veel te bruin te worden. Als u zich hierin herkent dan is dit het product voor u!  Doordat dit product dagelijks gebruikt kan en mag worden, is de kleur goed te reguleren. Wil je iets bruiner worden dan gebruik je het wat langer door, ben je bruin genoeg dan sla je gewoon een paar dagen over! Het Gradual Tanning Foam is een wit zacht schuim met een heerlijke mannelijke geur! De geur is echt uniek te noemen voor een bruiningsproduct, aangezien de meeste zelfbruiners een zeer vrouwelijke (en vaak chemische) geur hebben. Dit product van Bondi Sands heeft een frisse geur die zich laat omschrijven als musk-achtig. Het stevige schuim zorgt ervoor dat het makkelijk aan te brengen zonder geklieder! Per lichaamsdeel heb ik 3 a 4 'bolletjes' schuim gebruikt. Het schuim is makkelijk en egaal uit te smeren over je lichaam.  Ik heb voor de zekerheid het product aangebracht met een Tanning Glove  (handschoen speciaal voor het aanbrengen van zelfbruinende crèmes) vanwege angst voor oranje handen, maar volgens de gebruiksaanwijzing zou het wassen van de handen na het aanbrengen voldoende moeten zijn om dit te voorkomen. Het product hoeft niet te worden afgespoeld en het is hierdoor ook goed te gebruiken als je niet veel tijd hebt. Het product droogt in een paar minuten, dus al snel na het aanbrengen kan je je aankleden. Het resultaat na de eerste keer aanbrengen was subtiel, maar na 4 dagen aanbrengen had ik al een mooi tintje!  Ik hou zelf niet van TE bruin, dus ben na 4 dagen gestopt. Ik gebruik het product nu 1 a 2 dagen in de week om het bruiningsresultaat te behouden. Op de onderstaande foto's heb ik geprobeerd het verschil vast te leggen, maar het werkelijke resultaat is nog mooier. Niet oranje, geen vlekken en precies de kleur die ik wil!
Dag 0
DAG 2

Resultaten kunnen per persoon verschillen

Dag 4

Verpakking en verkrijgbaarheid

Deze tanning foam van Bondi Sands zit in een mat zilveren flacon met zwarte dop. De flacon en spuitmond zijn vergelijkbaar met die van een stylingmouse voor het haar. Op de voorzijde zijn het Bondi Sands logo en de productnaam  weergegeven. Verder staan er een korte productomschrijving, de inhoud in milliliters en de woorden 'Australian made' op de voorzijde. De achterzijde vermeld de gebruiksaanwijzing en de lijst van ingrediënten. De producten van Bondi Sands zijn in Nederland verkrijgbaar via de webshop van Captain Tan, de specialist op het gebied van zelfbruiners! De Bondi Sands Everyday Men's Gradual Tanning Foam met een inhoud van 225ml kost €19,95 ten tijde van het schrijven van dit review.
VOOR MEER INFORMATIE

Dit bericht gaat over een product dat is gesponsord door het merk/bedrijf. De beoordeling is op basis van eigen ervaring, zonder enige inbreng van het merk/bedrijf.

Delen via:


Close